Set og sket.

Så kom vi i gang med forårsprogrammet. Tirsdag den 25 januar blev indledt med fremvisning af coronapas og mundbind. Da det var på plads, blev det en aften med et veloplagt publikum, vi var næsten 70 forsamlet i vort flotte lokale. Claus Pape styrede aftenens løjer, hvor aftenen stod i humorens tegn. Alle visesangere havde taget imod udfordringen om, at finde en vise med humor. Der findes virkelig mange muligheder inden for viseuniverset. Så det blev en munter aften.

Randers ugen 16 og 17 August 2021 som endelig kunne fuldføres , med et oplagt publikum som begge aftener kunne fylde salen i vort skønne Helligåndshus i Randers. Rødternede duge og kaffestemning, og mulighed for at købe drikkevarer. Visesangere som hver for sig og sammen, næsten fik loftet til at løfte sig i det gamle hus. Endelig lykkedes det at vi kunne stå på scenen og gøre det som vi alle har tørstet efter i snart halvandet år. Det blev 2 forrygende aftener hvor vi alle kunne gå hjem med en dejlig oplevelse af, at det endelig kunne lykkedes.

Et lille udpluk af de optrædende visesangere. Claus , Judy, Leif Ebbe og Ivar, Ebbe og Finn og endelig Fritz som også introducerede visesangerne.